Newsello.pl

Kulinaria

Japońska kuchnia bez mięsa

Wegetariańskie sushi - kuchnia japońska bez mięsa

Kulinaria
poniedziałek, 24 października 2016, 14:52
Wegetarianizm nie jest w Japonii zjawiskiem zbyt powszechnym. Wśród wegetarian krąży nawet pogłoska, że niejedzenie mięsa w Kraju Kwitnącej Wiśni jest praktycznie niemożliwe. Czy jest to prawdą?
Liebherr

BioFresh – perfekcyjny klimat dla wyjątkowo długiej świeżości

Kulinaria
wtorek, 18 października 2016, 14:00
Technologia BioFresh firmy Liebherr gwarantuje perfekcyjny klimat dla przechowywanych produktów – idealną temperaturę i wilgotność powietrza, w którym owoce i warzywa, mięso i ryby, a także nabiał zachowują świeżość i smak.
Naleśniki ze szpinakiem, serem żółtym i sosem serowo-śmietanowym, fot. MSM Mońki

Naleśniki ze szpinakiem i serem - sposób na każdego niejadka!

Kulinaria
piątek, 30 września 2016, 14:11
Starasz się, wymyślasz, eksperymentujesz, a na końcu słyszysz ponure „nie chcę”? Lista ulubionych składników skraca się z dnia na dzień, a tobie brakuje już pomysłów? Zobacz jak przekonać pociechę do jedzenia.