Sposobów na zdobycie serca lub uwagi ukochanej osoby jest wiele. Możemy wręczyć miły drobiazg, zorganizować wycieczkę albo kupić piękny bukiet kwiatów. Jednak najpiękniejsze prezenty to te, które wykonamy sami.
Luty to najlepszy czas, aby bliżej przyjrzeć się afrodyzjakom. Ostrygi, trufle, czekolada czy imbir to już klasyki. Istnieją jednak mniej oczywiste propozycje, które pobudzają zmysły.
Tomek Jakubiak – znany kucharz i autor programów kulinarnych oraz ambasador marki Herbapol zdradza przepisy na tradycyjne polskie racuchy, które stanowią pyszną alternatywę dla zwyczajowych pączków oraz na wyszukaną lawę czekoladową.
Kiedy plucha za oknem nie pozwala na zimowe szaleństwa, poszukaj alternatywnego sposobu na spędzanie czasu. W erze wszechobecnych ekranów, warto oderwać swoją pociechę od jednego z nich.
Slow food to bezsprzecznie hasło 2016 roku. To właśnie teraz nadeszła pora na delektowanie się – nie tylko smakiem potraw, ale także samym ich przygotowaniem oraz finalnym wyglądem na talerzu.
Pieczywo i kasze towarzyszą nam każdego dnia. Dla większości osób te produkty są jednymi z podstawowych składników diety. Pełne witamin i wartości odżywczych zboża dodają energii, a ogromny wybór produktów zbożowych sprawia, że nie sposób się nimi znudzić!
VANK to nowa polska marka meblowa, której premiera odbyła się w maju 2015r. Uznanie z którym się spotkała na międzynarodowym rynku teraz potwierdzone zostało nagrodami iF Design Award.