Newsello.pl

Uszka z kapustą i grzybami nie tylko na Święta!

Uszka z kapustą i grzybami to tradycyjne polskie danie, które zdecydowanej większości konsumentów jeszcze do niedawna kojarzyło się głównie ze świętami Bożego Narodzenia.
Uszka z kapustą i grzybami
Uszka z kapustą i grzybami

Oczywiście w święta jest to pozycja obowiązkowa, ale teraz uszka stają się coraz bardziej popularne w codziennym menu. Mogą być np. bazą dla wielu bardzo ciekawych i oryginalnych potraw, takich jak sałatki lub zapiekanki. Miłośnicy dań z uszkami mogą przygotować je sami w domu lub skorzystać ze sprawdzonych, równie pysznych jak domowe, Uszek z kapustą i grzybami firmy Jawo.

Gotowe uszka z kapustą i grzybami Jawo są sprężyste, aromatyczne i smakują równie wspaniale jak prawdziwie udany, domowy wyrób. Są przyrządzone z najwyższą starannością ze składników doskonałej jakości według tradycyjnej receptury. Ich delikatne, mięciutkie ciasto oraz przepyszny, bogaty farsz z kapusty kiszonej i grzybów leśnych, doskonale doprawiony aromatycznymi przyprawami gwarantuje wyjątkowe doznania smakowe i sukces kulinarny zarówno w daniach świątecznych, jak i codziennych.

Uszka z kapustą i grzybami pysznie smakują z bulionem grzybowym lub czerwonym barszczem, a także w oryginalnych daniach takich jak wspomniane sałatki czy zapiekanki. Przygotowuje się je błyskawicznie – wystarczy wrzucić uszka do wrzątku na 12 minut – i gotowe! Podczas gotowania nie rozpadają się i nie tracą sprężystości.
Nie zawierają substancji konserwujących i sztucznych barwników.

Firma: Jawo Sp. z o.o.
Produkt: Pierogi z mięsem
Gramatura: 300 g
Cena: ok. 4,40 zł.

Tagi

Komentarze

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treścia zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwe lub naruszające zasady współżycia społecznego.

Warto przeczytać

Zobacz również