Newsello.pl

Trzyskładnikowe wypieki – książka, dzieki której przygotujesz m.in. pyszne i proste ciasta

Jeżeli uważacie, że łatwe i szybkie przygotowanie smakołyków z zaledwie trzech składników, to mrzonka, to najwyraźniej nigdy nie słyszeliście o tej książce! Poznajcie przepisy, które znacznie ułatwią Wam życie!
Trzyskładnikowe wypieki – książka, dzieki której przygotujesz m.in. pyszne i proste ciasta [fot. materiały prasowe / Insignis]
Trzyskładnikowe wypieki – książka, dzieki której przygotujesz m.in. pyszne i proste ciasta [fot. materiały prasowe / Insignis]

Informacje o książce

Trzyskładnikowe wypieki” to zaproszenie do świata kruchych ciasteczek, wilgotnych ciast, puszystych muffinów, kremowych lodów i całego mnóstwa innych pyszności, gwarantujących moc frajdy i doznań smakowych. Poznajcie świetne przepisy dla dzieci i dla dorosłych, dla ekspertów i amatorów, dla studentów, początkujących i zaawansowanych – czyli dla każdego, kto chce wprowadzić powiew świeżości do swojej kuchni – i to bez wielkiej filozofii, za to z potężną dawką smaku i prawdziwej radości z pieczenia.

Szybkie przepisy

Głównym założeniem książki "Trzyskładnikowe wypieki" jest przełamanie stereotypu, że pieczenie ciast to skomplikowane receptury i godziny ślęczenia w kuchni.  Ta wyjątkowa pozycja sprawi, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwe i przyjemne jak nigdy wcześniej!

Autorką książki jest Sarah Rainey, która przygotowała ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody – a każdy z nich z wykorzystaniem zaledwie trzech prostych składników, których nie trzeba tygodniami szukać w sklepach.

Gwarantujące mnóstwo frajdy i doznań smakowych pyszności przygotujesz dzięki tej książce nawet w ostatniej chwili przed przyjęciem! Kiedy poznasz moc tej książki, nie przestaniesz z niej korzystać, a przepisy z niej, będą towarzyszyć Wam i Waszym bliskim już na każdym spotkaniu!

Dodatkowo, specjalnie dla czytenilków Newsello.pl – konkurs! Zdobądź "Trzyskładnikowe wypieki" dla siebie!

Premiera książki miała miejsce 20 czerwca 2018 roku.

Tagi

Komentarze

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treścia zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwe lub naruszające zasady współżycia społecznego.

Warto przeczytać

Makarony Lubella

Makarony Lubella – najlepsze ze zboża

Kulinaria
wtorek, 09 października 2018, 14:09
Trwa kolejna odsłona telewizyjnej kampanii prezentującej "Najlepsze ze zboża". Spot przedstawia makarony Lubella, które towarzyszą nam o każdej porze dnia.

Zobacz również