Newsello.pl

Musujące Jabłko – natura i zdrowie w nowoczesnym wydaniu

Owoce to nie tylko dużo zdrowia, ale też i wspaniały smak! Dla tych, nieco znudzonych tradycyjnymi sokami, mamy wyjątkową nowość od marki Bracia Sadownicy.
Musujące Jabłko – natura i zdrowie w nowoczesnym wydaniu [fot. materiały prasowe]
Musujące Jabłko – natura i zdrowie w nowoczesnym wydaniu [fot. materiały prasowe]

Tłoczony na zimno sok połączony z wodą i bąbelkami, dają nam lekki i orzeźwiający smak, a naturalne składniki bez dodatku niepotrzebnej chemii, gwarantują zdrowie i lepsze samopoczucie. To właśnie dlatego „Musujące Jabłko” Braci Sadowników, zyskuje coraz liczniejsze grono fanów!

Siła „Musującego Jabłka” tkwi w jego prostocie – bez kombinowania i szukania zamienników. To po prostu uczciwa receptura produktu i prosty skład z min. 60% udziałem świeżo tłoczonych soków owocowych.

Napój nie zawiera dodatku cukru, konserwantów czy barwników, bo Bracia Sadownicy mają zaufanie do sadu i natury. To ona podpowiada najlepsze smaki: klasyczne Musujące Jabłko oraz Musujące Jabłko z dodatkiem kwiatu bzu, agrestu, czarnej porzeczki czy śliwki. Odrobina wody i bąbelków sprawia, że jest mniej słodki, ale za to bardziej orzeźwiający, a pobyt w lodówce dodaje mu charakteru.

Napoje dostępne są w opakowaniach przyjaznych środowisku – szklanych butelkach z kapslem typu twist-off. Można je już kupić w sklepach detalicznych i sieciach supermarketów.

Cena: ok. 4 zł/ 330 ml

Więcej informacji na temat produktu i firmy do znalezienia na stronie internetowej marki "Bracia Sadownicy".

Tagi

Komentarze

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za wypowiedzi internautów opublikowane na stronach serwisu oraz zastrzega sobie prawo do redagowania, skracania bądź usuwania komentarzy zawierających treścia zabronione przez prawo, uznawane za obraźliwe lub naruszające zasady współżycia społecznego.

Warto przeczytać

Przepis na makaron ze szparagami i pieczarkami [fot. Pixabay]

Przepis na makaron ze szparagami i pieczarkami

Kulinaria
poniedziałek, 21 maja 2018, 10:52
Wraz z wiosną, przyszły do nas różne sezonowe składniki. To świetna okazja, by nieco poeksperymentować w kuchni i spróbować nowych i wyjątkowych połączeń smaku!

Zobacz również

Przepis na fit gofry!
Kulinaria
piątek, 18 maja 2018, 16:36

Poznaj przepis na fit gofry!

Gofry z bitą śmietaną i dżemem nie są najlepszymi sprzymierzeńcami...